Näytteilleasettajille

Ilmoittaudu

Eri lippukuntien kauppiaat kokoava kevään tapahtuma

Alan Yhteiset Kauppiaspäivät järjestetään 4.-5.5.2023. Tapahtuma on todennäköisesti jälleen kerran suurempi kuin edellisenä vuonna. Paikalle kutsutaan yli 600 kauppiasta! 

Tapahtuman järjestäjänä on Liikennepalvelukauppiaat ry. 

Torstaina 4.5.2023 Scandicin kokoustilojen yhteydessä olevaan Club 21:een ja sen aulatiloihin rakentuu kevään kiinnostavin myyntinäyttely. Myyntinäyttelyssä on erinomainen mahdollisuus tavoittaa kaikkien lippukuntien kauppiaat kerralla.

Onnistunutta myyntinäyttelyä juhlitaan hotellin ravintolaan katetulla juhlaillallisella. Juhlaillallisen jälkeen käynnistää legendaarinen Rock & Rolls Cover Band illan mahtavan bile-osuuden.

Näyttelypaikkojen hinnat

Iso paikka 2 250,-

Paikan koko on kaksi pöytää, 38 cm x 270 cm

Peruspaikka 1 750,-

Paikan koko on yksi pöytä, 38 cm x 135 cm

Hinnat ovat alv 0 %

Varaa paikkasi heti kevään mielenkiintoisimpaan huoltoasema-alan tapahtumaan. Näyttelypaikkojen varaaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Näyttelytapahtuman tekniset kysymykset

Kaikki näyttelyyn liittyvät tiedustelut hoituvat Laajavuoren tapahtumakoordinaattoreiden kautta. Olipa sinulla kysymyksiä logistiikasta, sähköistä tai muusta tekniikkaan liittyvästä, ota yhteyttä:

Tapahtumakoordinaattorit Minna Strömberg ja Elli Veijanen, puh. 09-42722 557, sales.finland@scandichotels.com. Sähköpostitiedusteluiden otsikkoon on hyvä laittaa Alan Yhteiset Kauppiaspäivät 4.5.2023 ja/tai tunnus 48094063.

Myyntinäyttelyn layout 

Näyttelypaikkojen lopullinen layout valmistuu ja julkaistaan, kun kaikki näytteilleasettajat ovat tiedossa.

Näyttelypöytäyksikkö on peruskokouspöytä, joka Scandic Laajavuorelta löytyy. Pöydän koko on: leveys 135 cm ja syvyys 38 cm. Näytteilleasettaja voi käyttää myös omia pöytiään tai rakennelmiaan, jotka suhteutuvat valitun paikan kokoon.

Näyttelyosastojen koot jakautuvat seuraavasti:

Iso paikka on kahden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Peruspaikka on yhden näyttelypöydän kokoinen paikka.

Tervetuloa tekemään tulosta kevään mahtavaan huoltoasema-alan tapahtumaan!