SBL auttaa jäseniään koronakriisissä

7.4.2020

SBL tarjoaa jäsenilleen uuden maksuttoman neuvontapalvelun, jolla autetaan kriisitilanteeseen ajautuneita yrittäjiä ja etsitään ratkaisukeinoja. Olemme järjestäneet SBL:n jäsenille oman etäneuvontapalvelun, johon jäsenyrittäjä voi olla suoraan yhteydessä apua tarvitessaan. 

Neuvoja antaa ja rahoituksen hakemisessa auttaa kokenut yrittäjä, elinkeinoelämän järjestöissä pk-yrittäjien edunvalvojana ja yrityskehittäjänä pitkään toiminut Jari Jokilampi. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 0500 731 445 tai sähköpostilla jari@jokilampi.fi.

Omakohtaista kokemusta lama-ajan kriisistä ja siitä selviämisestä.

Auto- ja liikennealan yrittäjänä ja kolmen autokoulun omistajana Jari Jokilampi koki itse 1990-luvun lamavuodet ja selvisi tuolloin valuuttaluotoilla tehdyistä miljoonainvestoinneista lopulta ilman konkurssia. Vuoden 2008 finanssikriisiä seuranneen taantuman aikana toimiessaan yrittäjien aluejärjestön toimitusjohtajana Jokilampi on auttanut lukuisia vaikeuksiin joutuneita yrittäjiä sekä käynnistänyt yritysten kehittämis- ja neuvontapalveluja, joilla autettiin yrittäjiä kriisitilanteessa ja taantuman yli.

Yritysneuvontaa Jokilampi on tehnyt yrittäjyyden koko elinkaarella yrityksen perustamisesta ja kehittämisestä sukupolven- ja omistajanvaihdoksiin asti. Neuvottavia on vuosien aikana ollut satoja ja jäätyään vuosi sitten pois Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtajan palkkatöistä hän toimii edelleen yrittäjänä ja jatkaa neuvontatehtäviä yritysten liiketoiminnan kehittämisverkostoissa.

Jari Jokilampi lienee osalle tuttu myös Bensiiniuutisia avustavana toimittajana.