Oy Sinebrychoff Ab on Vuoden 2024 Yhteistyökumppani

30.4.2024

OY SINEBRYCHOFF AB ON LIIKENNEPALVELUKAUPPIAAT RY:N 

VUODEN 2024 YHTEISTYÖKUMPPANI

Liikennepalvelukauppiaat ry:n hallitus on valinnut Oy Sinebrychoff Ab:n Vuoden 

Yhteistyökumppaniksi 2024.

Yhteistyökumppani on teollisuuden tai muun sidosryhmän edustaja, joka on 

toiminut pitkään hyvässä yhteistyössä Liikennepalvelukauppiaat ry:n 

kanssa. Yhteistyön tavoitteena on synnyttää hyvää tulosta alan yrittäjille.

Vuoden Yhteistyökumppani on uusi tunnustus, jolla halutaan nostaa liikennepalvelualan yhteistyökumppaneita esiin ja osoittaa alan arvostus heitä kohtaan. Yhteistyökumppaneista huomioidaan vuosittain yksi, vaikka aihetta olisi useampaankin huomiointiin. 

Vuoden Yhteistyökumppania valittaessa perusteina ovat pitkä ja syvä yhteistyö. Yhteistyön olemuksessa on mukana vahva kehitystyö, jolla on saavutettu hyviä tuloksia liikennepalvelualan yrittäjille. 

Jaettavan tunnustuksen symbolina toimii liiton varapuheenjohtaja Mika Hämäläisen johdolla suunniteltu ja toteutettu kiertopalkinto. Kiertopalkinto on aidosta polttoainepistoolista tyylitelty kolmiulotteinen taulu.

Oy Sinebrychoff Ab on Liikennepalvelukauppiaat ry:n pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka kanssa yhteistyö on ollut avointa, sujuvaa ja alan kehitystä edistävää. Oy Sinebrychoff Ab on näkyvästi läsnä yrittäjien arjessa. Oy Sinebrychoff Ab on vahvasti mukana Liikennepalvelukauppiaat ry:n järjestämissä tapahtumissa ja sillä on aina ollut valmius tehdä ja kehittää vastuullista yhteistyötä kaikkien osapuolten edun nimissä.

Vuoden Yhteistyökumppani 2024 -tunnustuksen otti vastaan Oy Sinebrychoff Ab:n Liikennepalvelukauppiaat ry:n yhteistyöstä vastaava Customer Development Manager Kari Rapp.

Lisätietoja:

Jari Salonen

toimitusjohtaja

Liikennepalvelukauppiaat ry

jari.salonen@liikennepalvelukauppiaat.fi

0400 305 792