Jari Salonen maaliskuussa SBL:n toimitusjohtajaksi

3.2.2021

Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajan pestiin astuu maaliskuun alusta Jari Salonen. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös Bensiiniuutiset-lehden ilmoitusmyynti ja kauppiastapahtumien järjestäminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneiden kanssa. SBL saa tavoitteellisen ja kehittämishaluisen toimitusjohtajan, jolta on lupa odottaa toimintaa ja tuloksia.

Salonen on huoltamoyrittäjän poika. SBL:n johtoon hän tulee Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n toiminnanjohtajan tehtävästä. Ennen sitä hän veti kahdeksan vuotta Muoviyhdistys ry:tä. Salonen on ollut pikaruuan parissa yrittäjänä kaksikymppisestä lähtien. Lähes 40-vuotinen yrittäjäura päättyi yrityskauppaan vuoden 2019 lokakuussa.

Liikunnallinen Salonen pelaa kesäisin golfia ja talvisin koripalloa. Sauvakävely, koiran kanssa liikkuminen ja kaikenlainen liikunta eri muodoissaan sekä lukeminen ja reserviläistoiminta kuuluvat harrastuksiin.

Toimitusjohtajan vaihdoksen myötä liiton toimipiste siirtyy Lahteen, josta Salonen on kotoisin.

– Odotan innolla yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa. Uskon meidän löytävän yhteisen sävelen ja hyvä yhteistyö tuottaa kaikille lisäarvoa. Liitolla on upea joukko hienoja yhteistyökumppaneita, joiden tavoitteiden edistämisen tulee olla yksi tärkeä osa työtäni. Toivottavasti löydän lisää yhteistyökumppaneita ja saan joitakin aiemmin mukana olleita innostumaan uudestaan mukaantulosta upeaan Bensiiniuutiset-lehteemme, Jari Salonen sanoo.

Maaliskuun alusta Jari Salosen yhteystiedot ovat, 0400 305 792 ja jari.salonen@bensiinikauppiaat.fi.

Uuden toimitusjohtajan haastattelun voi lukea 18.2. ilmestyvästä Bensiiniuutiset-lehdestä. Lehden pdf-versio julkaistaan myös liiton verkkosivuilla https://www.bensiinikauppiaat.fi/

SBL täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Bensiiniuutiset 3/2021 on juhlavuoden teemanumero. Se ilmestyy 20.5.2021.

Lisätietoja: 

Jari Salonen, toimitusjohtaja 1.3.2021 lähtien, puh. 0400 305 792 

Juha Yli-Kesäniemi, puheenjohtaja, puh. 040 557 1182

Mediatiedote >>